Home Biznes Zestaw misek Mac-n-Cheese dla Cohoes | Gazeta Codzienna Jedzenie i napoje

Zestaw misek Mac-n-Cheese dla Cohoes | Gazeta Codzienna Jedzenie i napoje

6
0


COHOES – W sobotę restauracje i browary z całego regionu będą korzystać z sezonu na komfortowe jedzenie, serwując próbki makaronu i sera w centrum Cohoes w ramach Table Hopping/timesunion.com Mac-n-Cheese Bowl.

Wydarzenie, na rzecz którego wspiera Regionalny Bank Żywności w Latham, trwa od 11:00 do 15:00. Stacje degustacyjne rozmieszczone będą w pięciu przecznicach Remsen Street, gdzie uczestnicy będą mogli degustować dania i głosować na swoje ulubione.

Wstęp normalny kosztuje 35 dolarów dla dorosłych i 10 dolarów dla dzieci w wieku 5-12 lat. Bilety VIP, które obejmują degustacje lokalnych browarów i producentów cydru, kosztują 55 dolarów.

Do browarów biorących udział w programie należą Fidens Brewing Company, Big Ditch Brewing Company, Druthers Brewing Company, Northway Brewing Co., Emporium Farm Brewery, Whitman Brewing Company, Smith’s Public House, Speckled Pig Brewing Co., Frog Alley Brewing i SingleCut Beersmiths.

Nie zabraknie także różnorodnych sprzedawców żywności i napojów, a także muzyki na żywo w wykonaniu The Zookeepers.

Oto lista restauracji biorących udział w programie:

  • Włoska restauracja Anthony’s
  • Donniego Magoosa
  • Firma piwowarska Fidens
  • 99 restauracji
  • Przytulna kuchnia Allie B
  • Grupa Podstawowa Żywność – 677 Prime
  • 110 Grilla
  • Gościnność Mazzone
  • Restauracja Walentego
  • Firma piwowarska Druthers
  • SYGNAŁ 30
  • Kapitalni kucharze
  • Brzydka kawiarnia Kogut
  • Tawerna Ralpha
  • Sieć wegańska regionu stołecznego
  • Kasyno i ośrodek Rivers
  • Firma piwowarska Whitman
  • Dom publiczny Smiths
  • Tipsy Moose Tap & Tavern
  • Stokrotka

Więcej informacji znajdziesz na stronie regionalfoodbank.net.

Bite-size to regularny artykuł przedstawiający lokalne festiwale kulinarne, wydarzenia specjalne, zmiany w menu, aktualności z restauracji i nie tylko. Zagłębmy się.

Bite-size to regularny artykuł przedstawiający lokalne festiwale kulinarne, wydarzenia specjalne, zmiany w menu, aktualności z restauracji i nie tylko. Zagłębmy się.

Nota wydawcy 24.10.2010, 15:10: Ta historia została zaktualizowana o komentarze właścicieli.





Source link