Home Świat Caravela Rice: Test szefa kuchni Vitora Sobrala | Gastronomia

Caravela Rice: Test szefa kuchni Vitora Sobrala | Gastronomia

11
0


Vitor Sobral nie potrzebuje żadnego wprowadzenia, jeśli chodzi o odkrywanie portugalskich produktów, a wśród nich ryżu. Warto przypomnieć, że w 2006 r. Sobral został mistrzem świata w konkursie ryżu w Hiszpanii, z ryżem zrobionym z krwi kurczaków hodowanych przez jego matkę. Hiszpanie i Włosi zostali podbici.

Czytelnicy są siłą i życiem gazety

Wkład PÚBLICO w demokratyczne i obywatelskie życie kraju leży w sile relacji, jaką nawiązuje ze swoimi czytelnikami. Aby kontynuować czytanie tego artykułu, zasubskrybuj PÚBLICO. Zadzwoń do nas pod numer 808 200 095 lub wyślij nam e-mail na adres assinaturas.online@publico.pt.



Source link